Elke fase van jouw bedrijf biedt nieuwe uitdagingen. De markt verandert, je bedrijf groeit of je zoekt een andere bedrijfsvorm. Maar ook jouw persoonlijke situatie en jouw wensen veranderen. Wel zo prettig wanneer je een financieel adviseur hebt die jouw situatie kent en je met praktisch advies in elke fase verder helpt.

We bieden je advies over bijvoorbeeld:
• Financiële planning
• Optimaliseren administratieve processen
• Begeleiding administratief personeel
• Continuïteitsvraagstukken
• Advies bedrijfsvormen
• Overname of beëindiging
 
 

Ondernemersvraagstukken

Als ondernemer ben je voortdurend in ontwikkeling. Elke fase levert nieuwe vragen over de continuïteit van je bedrijf en over je persoonlijke situatie. Veel van deze ontwikkelingen zijn van invloed op je administratieve en financiële processen. Het aannemen van personeel, samenwerking met een leverancier, verandering van logistieke processen. Of je wilt advies over een online boekhoudprogramma, een kostprijsberekening van een nieuwe dienst of een koppeling met een betaalsysteem. Spark en VanHanze is jouw persoonlijk adviseur op afstand. Ook wij zijn ondernemer en kennen de verschillende fasen en vraagstukken. We bieden je gedegen, maar vooral begrijpelijk en praktisch advies. We hechten aan persoonlijk contact met jou en denken pro-actief met je mee.

Tijdelijke ondersteuning

Veranderingsprocessen kunnen soms veel van je vragen. Het inwerken van nieuw personeel, het opzetten van de administratie, het invoeren van een nieuw systeem. Ook bij deze projectmatige klussen kun je rekenen op Spark en VanHanze. We ondersteunen je met advies, begeleiden (nieuw) personeel of komen tijdelijk bij jou op kantoor werkzaamheden uitvoeren. Heb je het gevoel dat je de grip op je administratie verliest? Raak je het overzicht op je financiële planning kwijt? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak