Wanneer je weet hoe je er financieel voor staat geeft dat zekerheid. Met een administratie die op orde is heb je overzicht en inzicht. In goede, maar ook in minder goede tijden. Een goed inzicht begint met een up-to-date administratie. Daarmee leg je je financiële fundament.

Wij werken zo veel mogelijk met vaste maandtarieven, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Wij kunnen je ondersteunen bij:
• Debiteuren en incasso
• Crediteuren
• Bankzaken en betalingen
• Aangifte omzetbelasting
• Aangifte inkomstenbelasting (ook voor je partner)
 
 

Inzicht geeft zekerheid

Het zelfstandig ondernemerschap is een uitdaging. Voor elke ondernemer, eenpitter of MKB-er, in elke branche. Een goed zicht op het financiële plaatje is een belangrijke pijler. Niet alleen om terug te kijken hoe je gepresteerd hebt, maar vooral om beslissingen te kunnen nemen voor de toekomst. Bij Spark en VanHanze zetten we ons in om de noodzakelijke cijfers om te zetten in sturingsinformatie. Zodat je niet alleen weet waar je aan toe bent, waar je nu staat. Maar ook zodat je weet waar je naartoe kunt. Dat biedt rust en zekerheid. We ondersteunen je op alle vlakken,  van financiën tot fiscaliteiten, van crediteuren, debiteuren tot je jaarverslagen en belastingaangiftes. We vinden het belangrijk om je persoonlijk te leren kennen, zodat we weten wat er speelt. In jouw bedrijf, maar ook in je persoonlijke situatie. Zo kunnen we jou het beste ondersteunen.

Maak een afspraak