Bij Spark en VanHanze vinden we dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Administratie, financiën en fiscaliteiten vormen een belangrijk  fundament voor financiële zekerheid. Maar wanneer daar niet jouw hart ligt, bieden wij je graag de helpende hand. We bouwen graag mee aan jouw financiële fundament. Daar zijn wíj goed in.

Ondernemen vanuit passie

Ondernemen is werken vanuit passie. Bij Spark en VanHanze realiseren we ons dat ‘de administratie’ en ‘de financiën’ door veel ondernemers gezien wordt als sluitpost in het tijdsbudget. Omdat het moet. Pas wanneer cijfers bijdragen aan een goed inzicht en gebruikt worden voor sturingsinformatie, wordt de meerwaarde zichtbaar.

Het is onze missie om jou inzicht te geven in je cijfers en je administratieve werkdruk te verlagen. Zodat er tijd vrij komt voor je bedrijf, voor je klant en voor je toekomst.

Waarom kiezen voor Spark en VanHanze?

Het overnemen van jouw administratie en financiën zien wij niet als ‘uitbesteden’, maar als ‘samenwerken’. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten door oprecht persoonlijk contact, betrokkenheid en door pro-actief mee te denken. Zorgen dat ‘de boekhouding geregeld is’ – in welke vorm dan ook – is zo vanzelfsprekend dat hieruit het vertrouwen ontstaat voor een optimale samenwerking.

Maak een afspraak