Personeel levert je meer handen, meer tijd, meer omzet. Maar ook meer administratie. Het vraagt bovendien om specifieke kennis. Van cao’s, van pensioenen, van ziekte- en verzuimregels en uiteraard van belastingen. Jouw personeel is je belangrijkste kapitaal. Daar wil je goed voor zorgen.

We kunnen o.a. zorgen voor
• Arbeidsgerelateerde contracten
• Salarisspecificaties en loonbelasting
• Jaaropgaven
• Toepassing cao en pensioenregels en mutaties
• Beheer en mutaties personeelsdossiers
 
 

Zaken voor elkaar

Je personeel moet kunnen vertrouwen op een juiste en tijdige betaling van salarissen, maar ook op een zorgvuldig beheer van personeelsdossiers. Als ondernemer, eigenaar, wil je natuurlijk dat dit soort zaken goed geregeld zijn. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe staat het met pensioen, ziekte en loonbelasting? Veel ondernemers kiezen dan ook voor het deels of geheel uitbesteden van de salaris- en personeelsadministratie. Een verstandige keus. Dan weet je dat die zaken voor elkaar zijn.

Spark en VanHanze ondersteunt je bij de veelheid aan administratieve taken rondom je personeel. We zorgen ervoor dat cao, pensioen, en belastingwetgeving juist wordt toegepast en we zorgen voor het beheer van je dossiers. Je personeel kan bovendien rechtstreeks met ons contact opnemen bij vragen hierover.

Maak een afspraak